Handboogvereniging

Starterscursus

Wil jij ook leren boogschieten? Regelmatig starten we een cursus om je de basisprincipes van het handboogschieten bij te brengen. Je leert niet alleen de basis schiettechniek, maar ook over de wedstrijdvormen, geschiedenis en etiquette. De cursus is, behalve een opstap om door te gaan met het schieten met een recurveboog, een basis voor alle disciplines binnen de handboogsport. Wil je doorgaan met boogschieten maar dan met een compoundboog of traditioneel hout? Ook dan kunnen we je hierbij op weg helpen.

De kosten voor deze starterscursus bedragen € 40,- te betalen vóór aanvang. Voor materiaal hoef je niet te zorgen, dit krijg je gedurende de cursus van ons te leen. Na de cursus beslis je of je lid wilt worden van onze vereniging en in welke discipline je verder wilt.

Er is veel belangstelling voor de cursus waardoor het mogelijk is dat je op een wachtlijst geplaatst wordt. Als je je inschrijft nemen we zo snel mogelijk contact met je op met meer informatie. Ook geoefende schutters kunnen zich als lid aanmelden. Onze gediplomeerde trainers zullen tijdens de kennismaking beoordelen of je schietvaardigheid voldoende is om zonder cursus te starten.

Agenda 2024

CursusWeeknummerStatus
16-7-8-9vol
214-15-16-17vol
322-23-24-25vol
435-36-37-38beschikbaar
544-45-46-47beschikbaar


Na de zomer zullen er nog meer cursussen beschikbaar zijn waarvoor je je kunt inschrijven. De exacte data voor deze cursussen zijn op dit moment nog niet bekend. Je bent ook van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te komen kijken, gebruik het onderstaande formulier om een afspraak maken.

Aanmelden starterscursus

Meld je hieronder via het formulier aan voor de starterscursus. Houd er rekening mee dat onze e-mails soms in de spambox belanden. Na het invullen van het contactformulier is het daarom belangrijk om de komende dagen ook je spambox in de gaten te houden, aangezien onze reactie mogelijk daar terechtkomt. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.